Bedrijfstuinen

Hoveniers Hoorn

Bodemonderzoek

Basis voor goede tuinaanleg

Hoge kwaliteit

De beste producten

Scherp geprijsd

Betaalbaar voor iedereen

0643464989

Bel voor meer informatie

Tuinaanleg bedrijfstuin voor een mooie verpakking!

Bezit u een tuin rondom uw bedrijf? Dan is een representatieve uitstraling onmisbaar. Hoveniers Hoorn biedt tuinaanleg en tuinonderhoud aan speciaal voor bedrijven en instellingen die hier waarde aan hechten. Want een bedrijfstuin verschilt van een particuliere tuin. Het persoonlijke element speelt hier minder een rol. Natuurlijk mag je het type bedrijf en de bedrijfscultuur terugzien in een bedrijfstuin, maar tegelijkertijd moet vanuit de klant worden gedacht. En dat kan gaan van een strakke bedrijfstuin, tot een meer klassieke. Een mooie groene verpakking voor uw bedrijf en prettig toeven voor de werknemers, dát weten wij perfect te vertalen uw bedrijfstuin.

bedrijfstuinen

Onderhoud bedrijfstuin

Elk bedrijf is anders en daarmee elke bedrijfstuin. Wil de één een statige beeldentuin, de ander kiest weer voor een speelse survival look. Het maakt niet uit, wij vertalen elke bedrijfsidentiteit naar een unieke bedrijfstuin. Elk mooi stuk groen draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en vormt daarmee een absoluut visitekaartje. Volgend op de aanleg van uw bedrijfstuin houden wij ook graag uw tuin bij. Met een scherp onderhoudscontract komen wij in de juiste periode de juiste tuinwerken verrichten.

Samen met u maken we een onderhoudsplan waarin we alle werkzaamheden en tijden opnemen.

0643464989

Maak snel een afspraak!

Tuinverlichting uitproberen?

Wij komen langs met showmodellen

TuinKeur gecertificeerd

Beoordeeld op kwaliteit

Benieuwd wat Hoveniers Hoorn kan betekenen voor uw bedrijfstuin?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Wij komen graag een keer kijken om uw bedrijfstuin door te nemen in regio Andijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Lelystad en Dronten.