Tuinonderhoud

Hoveniers Hoorn

Bodemonderzoek

Basis voor goede tuinaanleg

Hoge kwaliteit

De beste producten

Scherp geprijsd

Betaalbaar voor iedereen

0643464989

Bel voor meer informatie

Tuinonderhoud maakt uw tuin mooier en mooier!

Prachtig, zo’n net aangelegde tuin. Met tuinonderhoud houdt u het ook zo mooi. Sterker, Hoveniers Hoorn maakt uw tuin alleen maar mooier en mooier! Wij laten tuineigenaren graag pronken met hun tuin. Incidenteel of periodiek komen wij uw tuin onderhouden. In elk seizoen kennen wij de kneepjes van het vak: welke planten wanneer het beste bloeien, hagen en bomen in de juiste periode snoeien en het gazon mooi houden. Geen hoofdbrekens voor u, maar het lekker overlaten aan onze ervaren hoveniers! Tuinafval voeren we uiteraard altijd netjes af. U kunt ons benaderen voor zowel kleine als grote tuinen als landgoederen.

tuinonderhoud

Bodemonderzoek tuin

Hetgeen zich onder uw mooie tuin bevindt vormt het fundament: de bodem. Zit dit niet goed, dan zult u niet het optimale resultaat uit uw tuin halen. Bodemonderzoek kan daarom uitkomst bieden. Bemerkt u problemen, bijvoorbeeld planten die zonder duidelijke reden doodgaan? Dan kunt u Hoveniers Hoorn benaderen voor bodemonderzoek. Wij komen dan een grondmonster afnemen, sturen dit op naar het laboratorium en overhandigen u een overzichtelijk rapport met een bemestingsadvies.

Dankzij een tuin bodemonderzoek weet u precies welke voedingstoffen toegevoegd moeten worden voor een optimaal resultaat.

0643464989

Maak snel een afspraak!

Tuinverlichting uitproberen?

Wij komen langs met showmodellen

TuinKeur gecertificeerd

Beoordeeld op kwaliteit

Zoekt u een hovenier voor tuinonderhoud in regio Andijk?

Neem dan contact op met Hoveniers Hoorn. Wij maken u graag trots op uw tuin. Voor een vrijblijvende inventarisatie komen wij langs in heel regio Andijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Lelystad en Dronten.